5 måder at reducere ledsmerter hos hunde

5 måder at reducere ledsmerter hos hunde

1. Hold en sund vægt.

Det er uhyre vigtigt, at din hund har en sund vægt. Jo mere vægt den slæber rundt på, jo større belastning for leddene. Hvis din hund er overvægtig, er det nu, du skal påbegynde en slankekur. Prøv med jævnlige, korte gåture og mindre portioner mad.

2. Hold hunden i gang.

Hvis din hund har dårlige led, kan det være en idé at skrue ned for aktiviteten - men det betyder dog ikke, at man skal slukke fuldstændig for alt aktivitet. Det er stadig vigtigt, at holde hunden i gang, med let og skånsom aktivitet.

3. Massage.

Du kan faktisk give din hund massage, på samme måde som man kan med et menneske. Massage kan være med til at løsne op i anspændte muskler og led. Mange massører tilbyder faktisk også massage til dyr.

4. Få en bedre hundeseng.

Det er vigtigt, at din hunds kurv eller seng, giver tilstrækkeligt med støtte og ikke er for hård. Du kan evt. kigge på den populære donutseng, som giver god støtte og er enormt rar for din hund.
Du finder den her: https://puppipaws.dk/products/donut-hundeseng

5. Tilføj anti-inflammatorisk mad til din hunds diæt.

Du kan faktisk ændre din hunds kostvaner, for at reducere ledsmerter. Det kan du gøre ved at tilføje eksempelvis papaya, ingefær eller selleri. Tjek altid med dyrelægen først.